lauantai 21. syyskuuta 2013

It´s a good to day to be alive

Aurinkoista lauantaita!

Tänään on hyvä päivä. Aamu lähti liikkelle puolen tunnin juoksulenkillä äidin kanssa raikkaassa ulkoilmassa. Rakastan syksyistä maaseutua! Muuten päivään on kuulunut ystävien kanssa hengailua ja koulutehtävien tekoa. On muuten mahtava tunne kun saa jonkun tehtävän valmiiksi!


Hyvän päivästä ei kuitenkaan tee koulutehtävät, vaan ihana keli ja ihanat ihmiset! Rakastan tällaisia laiskoja koti-päiviä, kun voi olla lökäreissä ja villasukissa ja kuljeskella ilman meikkiä.


Villasukat <3


Vaikka kovasti suunnittelin, että säästäisin shoppailut tuleville ulkomaanmatkoille, päädyin kuitenkin eilen ostamaan itselleni uudet syksykengät, koska A. En voi enää kulkea ballerinoissa näillä keleillä, B. Löysin täydelliset, juuri sellaiset, joita olen ajatellut!


Ja nyt on myös ratkaistu se ongelma, että mitä laitan jalkaan sekä Tukholmaan, että Gdanskiin. Mielestäni nämä on niin helppo yhdistää moneen asukokonaisuuteen ja lisäksi ovat todella hyvät jalassa!

Koska tämän päivän postaukseni näyttää muutenkin olevan nyt sitäsuntätä, ajattelin loppuun vielä mainita että satsumat ovat taas todella hyviä tällä hetkellä!


En tiedä olenko ainoa, mutta minulle ainakin satsumat ovat joka vuosi takuuvarma syksyn merkki. Nyt niitä tulee sitten taas syötyä aamupalalla, lounaalla, välipalalla ja vähän joka välissä. 

Illalla luvassa pienimuotoista tyttöjeniltaa ja tarkoitus on tehdä ihanaa kaura-omenapaistosta. Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille!

xoxo, Eeva
2 kommenttia:

  1. SATSUMIA!!! Nytkö niitä saa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saa!! Ne ei oo ihan kaikkein makeinpia vielä mut sellasii ihanan kirpsakoita ;)

      Poista