torstai 5. syyskuuta 2013

Kuulumisia :)

Ensimmäinen kouluviikko on nyt melkein takana. Huomenna vielä yksi kokous- ja kongressipalveluiden tunti ja sitten viikonlopun viettoon vanhempien luokse! :) Viikko hurahti tosi nopeasti ja olen jostain syystä ollut todella energinen koko viikon. Ehkäpä syynä on säännöllinen liikunta? ;)

Tavoistani poiketen olen alkanut suunnittelemaan asioita paremmin. Pyrin käymään kaupassa harvemmin, jotta rahaa ei menisi kaikkeen turhaan. Tämän takia suunnittelen nyt viikon ruokalistan maanantaina ja pyrin ostamaan kaikki ruoka-ainekset jo silloin. Vähemmän stressiä ja rahanmenoa!

Olen myös alkanut suunnittelemaan päivän vaatetuksen etukäteen. Aiemmin minulla oli ongelmana, että kun olisi pitänyt jonnekkin lähteä, seisoin vaatehuoneessa kysymysmerkkinä ja katselin täysiä hyllyjä. Silti ei ollut mitään päällepantavaa. Nyt koitan miettiä vaatteet jo etukäteen, niin ei tule vaatekriisiä aamulla!

Aina kun alkaa uusi vuodenaika, rakastan asukokonaisuuksien suunnittelua, koska on taas jotain "uutta" puettavaa. Tämän päivän asu:

Vaaleansiniset/turkoosit pillifarkut Cubukselta, valkoinen t-paita ja kengät h&m:stä,
huivi Pieces ja pöllökoru Espanjasta.


Rakastan näitä pitsitossuja <3
Suunnitelmallisuus auttaa myös liikkumisessa. Olen nimittäin alkanut merkkaamaan kalenteriin etukäteen seuraavan viikon liikuntakerrat. Helpottaa aikataulutusta! Liikuntahaaste on lähtenyt hyvin käyntiin. Olen todella motivoitunut tällä hetkellä ja nyt onkin vähän jopa tylsä olo kun on "lepopäivä". Koitan hillitä itseäni, etten nyt pilaa tätä taas sillä, että treenan itseni kahdessa viikossa ylikuntoon ja sitten liikkuminen jää kokonaan. Lauantaina pääsen sitten taas maaseudulle juoksemaan! :)

Eipä nyt tällä kertaa muuta, hauskaa viikonloppua!

xoxo, Eeva

2 kommenttia:

  1. On kyllä ollu mainiota saada perse ylös nahkasohvalta! :D Toivottavasti saan vielä ensi ja sitä seuraavallakin viikolla...
    Kiva tukka jollain taas! :)

    VastaaPoista
  2. Sinulle on haaste blogissani :)

    VastaaPoista