torstai 29. elokuuta 2013

Loman loppua

Loman viimeiset viikot ovat hurahtaneet ihan käsittämättömällä nopeudella. Enää muutama päivä, ja sitten istutaankin taas koulun penkillä. Tämä viikko (ja viime viikonloppu) ovat olleet todella ohjelmoituja. Viikonloppuna sain ihanat tytöt Poriin vieraaksi. Tarkoitus oli lähteä kaupungille iltaa viettämään, mutta loppujen lopuksi ilta hurahti ruoan ja mahtavan seuran parissa ihan kotosalla. Tytöt leipoivat meille todella herkullista mustikkapiirakkaa.Kuvia tuli otettua kyllä monta, mutta onnistuneita ei juurikaan, niinkuin yleensä tuppaa käymään, kun tämä kauhukolmikko on koolla. Mutta hauskaa oli. <3

Porissa olon aikana kävimme myös shoppailemassa uusia syksyvaatteita. Itse tein pitkästä aikaa löytöjä h&m:ltä. Tällä viikolla oltiin poikaystävän kanssa mökillä nauttimassa kesäloman viimeisistä päivistä. Ja tuli vielä pikaisesti pyrähdettyä järvessäkin! Nyt viimeistään huomaa, että syksy on koittanut, tänään oli ensimmäistä kertaa ballerinoilla vähän vilpoista kulkea. 

Lauantaina taas nokka kohti Poria ja toista lukuvuotta matkailu-opintojen parissa. Aion aloittaa syksyn Porissa tekemällä suursiivouksen asunnolla, jotta sitä voi taas kutsua kodiksi. Muutenkin kesänajan laiskuus ja huolimattomuus alkaa kyllästyttää ja kaipaan järjestystä elämään. Ja paras keino saada elämä järjestykseen on ensin järjestellä ympäristö siistiksi! :)
Kirjoittelen lisää Porissa. Nyt hyvää viikonloppua kaikille! 

xoxo, Eeva

5 kommenttia: