perjantai 9. elokuuta 2013

Liikuntamotivaatio!

Sateista, mutta silti mahtavaa perjantaita! Aloitin tällä viikolla "liikuntasuunnitelmani" noudattamisen ja takana on nyt kaksi puolen tunnin juoksulenkkiä ja kaksi puolen tunnin kahvakuulatreeniä. Joogan päätin jättää sunnuntaille. Mutta olen todella ylpeä itsestäni! Koko kesä on mennyt siinä, etten käytännössä ole liikkunut yhtään ja nyt olen pukenut treenivaatteet päälle jo neljä kertaa tällä viikolla. Oli kyllä päiviä, kun ei niin kauheesti olisi jaksanut liikkua, (varsinkin kun lihakset olivat vielä edellisenkin päivän jäljeltä tulessa) mutta nujersin sen ruikuttajan äänen päässäni ja lähdin liikkumaan! Ja olo on kyllä todella mahtava!

Juoksemisen aloitin kevyesti 2-minuuttia juoksua - 1 minuutti kävelyä intervallilla, koska pyrin nyt pidempiaikaisempaan elämäntapamuutokseen, ja uskon onnistuvani paremmin, jos en heti lähde juoksemaan 12 kilometrin rääkkilenkkiä. Kun aloittaa liikuntaharrastuksen, on parasta aloittaa maltillisesti, koska liikunnan jälkeen pitää jäädä tunne, että voisi vielä vähän liikkua. Jos on lenkin jälkeen aivan kuollut, luultavasti on vaikeampi seuraavalla kerralla lähteä liikkeelle.

Freshin näköisenä lähdössä lenkille! :D Älkää välittäkö sekaisesta taustasta. :P
Kahvakuulatreeneihin käytin YouTubesta löytämääni 30 -minutin ohjelmaa aloittelijalle sekä Ilona & Hyvä olo lehdessä (2.1.2013) ollutta kahvakuulaohjelmaa, joka koostui seitsemästä liikkeestä. Kahvakuula on kyllä äärimmäisen tehokas liikuntamuoto! Siinä yhdistyy sekä lihaskunto, että aerobinen liikunta.

Heti ensimmäisen juoksulenkin jälkeen mieleen palautui taas, miksi rakastan juoksemista niin paljon. Olo lenkin jälkeen on nimittäin aivan uskomaton! (Siitä huolimatta, että hiki virtaa ja olen punainen kuin tomaatti...) Minua on jo pidempään ärsyttänyt oma saamattomuuteni. Päätän aina, että nyt alan liikkua jne. Ja haaveilen paremmasta kropasta. Mutta sitten ei kuitenkaan koskaan tee asialle mitään, tai jättää leikin kesken heti kun ei enää huvita. Täytyy potkia itsensä liikkeelle silloinkin kun ei huvita! Pidemmän päälle tämä on kuitenkin parasta itsensä kannalta. Joten liikkukaa ihmiset! ;)

Kohta lähden viikonlopun viettoon poikaystävän luo Tampereelle. Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

xoxo, Eeva


3 kommenttia:

 1. Kui täytyy ol noin ärsyttävän freshin näkönen urheillessa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huom, toi oli ennen kuva :D Lenkin jälkeen ois tullu täysin julkaisukelvotonta materiaalia :D

   Poista
 2. Thank you! :) Yes it would be nice! I´ll follow you!

  VastaaPoista