lauantai 15. kesäkuuta 2013

Arkimeikki

Ajattelin tehdä ekaks varsinaiseks postaukseksi arkimeikki-postauksen, mitä meikkituotteita käytän jokapäiväisessä elämässä. Näin kesällä en meikkaa läheskään joka päivä, mutta jos lähden jonnekin, käytän usein näitä tuotteita. 

 

Tässä ennen ja jälkeen kuvat, vaikka en kovin mielelläni meikittömiä kuvia julkaisekkaan :P
Sitten meikkiin:


Pohjustus:

Kasvovoiteen jälkeen levitän iholle Garnierin herkän ihon BB-voidetta. BB-voide tasoittaa kivasti ihon sävyä ja tuo samalla vähän lisää väriä kasvoille. Jos haluan pitkäkestoisen ja astetta peittävämmän meikin, levitän BB-voiteen päälle siveltimellä Lancomen Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteen (SPF 15). Kyseinen meikkivoide on ollut suosikkini jo pitkään, sillä se peittää juuri sopivasti, mutta ei tee kasvoille kuitenkaan "naamioimaista" kerrosta ja jättää ihon kivan hehkuvaksi. Mikäli kasvoillani on vielä näiden vaiheiden jälkeen punoitusta tai näppylöitä, käytän peitevoiteena Joe Blascon Ultra Base -meikkivoidetta sienellä tai siveltimellä levitettynä. Tämä meikkivoide toimii täydellisesti peitevoiteena, sillä se on ainut meikkivoide, joka oikeasti peittää kaiken! 
Kuvassa minulla ei ole Lancomen- eikä Blascon meikkivoidetta, sillä käytän niitä vain silloin jos koen tarvitsevani ekstrapeittävyyttä.
Puuterina käytän Maybellinen DreamMat -puuteria, se on hyvä peruspuuteri meikin "kiinnittämiseen", ei tuki ihohuokosia eikä jätä "jauhomaista" tunnetta iholle.
Kasvoja sävytän Maybellinen TerraSun -aurinkopuuterilla (sävy Golden), sekä Oriflamen Veryme Sweet Coral -poskipunalla.


Silmät:

Silmämeikin aloitan kaikkien aikojen parhalla luomivärinpohjustusvoiteella, Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion. Voisin kirjoittaa kokonaisen postauksen siitä, kuinka loistava tämä pohjustusaine on! Minulla oli aikasemmin ongelmia sen kanssa, että aina kun laitoin luomiväriä, se karkasi muutaman tunnin päästä "luomivakoon" tai muuten vain kului pois. Tällä pohjustusaineella ongelmaa ei enää ole ja väritkin erottuvat paremmin. Pohjustustuotteen jälkeen levitän silmienn sisänurkkiin ja "vesirajaan" Oriflamen Kohl Pencil -silmänrajauskynää (Sävy: Nude). Jatkan levittämällä luomelle ja silmän sisänurkkiin Lavelle -luomiväripaletin vasemmanpuoleista väriä. Vaalea hohtava väri tuo valoa silmiin. Silmien rajauksen teen Mac:in fluidline -rajausgeelillä (Sävy: Blacktrack). Rajauksen teen aivan ripsien tyveen silmän yläluomelle sekä silmien alaluomelle silmien ulkonurkkiin. Fluidline on aivan loistava silmien rajaukseen, sillä se kestää silmissä monta tuntia ja pieni purkki on lisäksi todella riittoisa. Kulmissa käytän ikivanhaa Rimmelin kulmakynää. Kulmien meikkaaminen ei ole vahvuuteni, joten ei siitä sen enempää. ;) Ripsien taivuttamisen jälkeen levitän ripsivärin, joka vaihtuu minulla melko usein. Tällä hetkellä käytän Maybellinen Rocket Volume Express -vedenpitävää ripsiväriä. En ole sitä vielä montaa kertaa kokeillut, mutta vaikuttaa ainakin ihan hyvältä ripsiväriltä! :) Työvälineet:

Mielestäni meikin teossa hyvät "työvälineet" ovat kaiken a ja o. Kuvasta puuttuu meikkivoidesiveltimeni, mutta käytän Lancomen meikkivoidesivellintä. Peitevoiteen levitän perus sienellä tai sitten Oriflamen peitevoidesiveltimellä. Aurinkopuuterin sekä poskipunan levittämiseen käytän Mac:in 168SE -sivellintä. Puuterisivellin ja ripsientaivutin ovat kumpikin peräisin prismasta, eikä niistä ole mitään erityistä sanottavaa. Luomivärin levittämiseen arkimeikissä käytän Body Shopin luomivärisivellintä, josta on tosin irronnut jo varsi. 


Jos joku tänne jossain vaiheessa eksyy, niin olisi kiva kuulla ehdotuksia postauksista. :)

Aurinkoista lauantaita! :)

xoxo, Eeva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti