torstai 27. kesäkuuta 2013

Hiusinspiraatio

Heippahei! Onpa NIHKEÄ päivä takana, ja todellakin kirjaimellisesti. Kuumuudesta huolimatta lähdettiin äidin kanssa salille heti aamutuimaan, ja täytyy sanoa, että kyllä kannatti! Aamu lähti hyvin liikkeelle treenillä. Tosin jaloissa vielä tuntui maanantainenkin treeni. Pitää varmaan alkaa venytellä enemmän, jotta lihakset eivät kipeytyisi niin paljoa. Ajattelin, että huomenna etsin jooga-dvd:n, kun menen äidin kanssa kaupungille ostoksille. Haluaisin parantaa ryhtiäni ja uskon, että joogasta voisi olla apua siihen.

Tiistain ja keskiviikon vietin Porissa, kun veljen perhe tuli sinne. Aina yhtä kiva saada heidät kyläilemään. <3 Porissa käytiin tiistaina piknikillä ja leikkipuistossa ja keskiviikkona vähän ostoksilla. Löysin itselleni uuden kukkaron, jota olen etsiskellyt jo pidemmän aikaa. Rakastuin heti!


Tänään illalla iski motivaatio kokeilla jotain uutta hiuksille ja niimpä väsäilin solmukampauksen. Olen nähnyt samantyylisen joskus YouTubessa ja on tehnyt pitkään mieli kokeilla sitä itse. Ei tästä ihan samanlaista tullut , mutta uskon, että tämä olisi onnistunut paremmin, jos pohjana olisi ollut kiharat hiukset ja jos tämän tekisi toiselle.


Aina joskus iskee inspiraatio letittää ja tehdä kampauksia, mutta itselle niitä on kuitenkin vaikeampi tehdä, kun ei näe taakse ja kädet puutuvat helposti. Täytyy varmaan ottaa kavereita uhreiksi! :D

Päivitystä terveys-aiheeseen: Olen ottanut taas yhden askeleen kohti terveellisempää ruokavaliota, kun päätin alkaa taas syödä aamuisin puuroa! Se pitää nälän poissa pitkään ja on myös todella hyvää! Tänään puuron päälle sai ihania tuoreita mansikoita! 

xoxo, Eeva 


4 kommenttia:

 1. Mä oon kans miettiny tota joogaa mun älyhuonon ryhdin ja kankeuden/jäykkyyden takia, kerro sit ihmeessä miltä vaikuttaa tohon ongelmaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerron :) Keväällä kävin salilla joogatunneilla pari kertaa ja sillon ne ainaki oli tosi rentouttavii jos ei muuta! ;) Ja kyllä ne tuntu venyttävänki. Aattelin, et jos löytäis jonku hyvän jooga dvd:n ni vois yrittää alkaa joogaa kerran viikossa :)

   Poista
 2. Iiihhana kampaus! Olen kyllä vapaaehtonen, ku en ite saa tätä liuhulettiä mitenkä kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupeen nyt sit väsäilee sun hiuksia aina ku nähään ja ku inspis iskee ;) Tulee halvemmaks käyttää kavereita ku hankkia kampauspää :D plus että se ois vähä friikkiä muutenki...

   Poista