perjantai 28. kesäkuuta 2013

Ostoksia

Heipsan!
Tänään töiden jälkeen lähdettiin äidin kanssa ostoksille Turkuun. Tarkoitukseni oli ostaa uusia työvaatteita sekä mahdollisesti muitakin vaatteita, mutta kävi niin, että työvaatteiden lisäksi löysin taas kerran vain kosmetiikkaa. Tuntuu, että löydän vaatteita nykyään vain ulkomailta! Lisäksi varsinkin kenkien suhteen homma menee niin, että jos todella tarvitsisin uudet kengät, en varmasti löydä sellaisia jotka haluaisin. Kesäkenkätilanteeni on aivan surkea, keväällä ostamani ballerinat irvistävät jo kärjistä ja ihanat, h&m:stä ostetut valkoiset pitsitossut ovat Espanjanmatkan jäljiltä edelleen ihan ruskeat ja pesun tarpeessa. Ehkä pitäisi alkaa ostaa vähän laadukkaampia kenkiä... (Tai sitten täytyy lopettaa kaahottaminen, etteivät ne kulu puhki ja likastu niin nopeasti :D)Viimeaikoina on päivät tullut vietettyä räjähtäneen näköisenä meikittömänä töissä, joten kun harvoin lähden jonnekkin "ihmisten ilmoille" on kiva vähän meikata ja laittautua enemmän kuin yleensä. Moni tuntuu pitävän meikkaamista välttämättömänä pahana, mutta minulle se on harrastus. Meikkaaminen on kiva tapa toteuttaa luovuutta ja samalla kohottaa itsetuntoa. Välillä mietin, että olenko ihan väärällä alalla, kun voisin käyttää tuntikausia meikkaamiseen. Toisaalta en tiedä olisiko tämä niin hauskaa, jos se olisi ammatti...

Päivän kosmetiikkaostoksia:


Kokeilin pari viikkoa sitten Nivean In-Shower kosteusvoidetta lehden mukana tulleen näytteen avulla ja tykästyin tuotteeseen. Kärsin varsinkin talvella todella kuivasta ihosta, ja välillä tuntuu ettei perus suihkun jälkeen levitettävä voide ole tarpeeksi. (Varsinkaan jos sitä ei aina jaksa käyttää...) Niinpä tämä voide on kuin luotu minua varten!

Ostettiin äidin kanssa puoliksi DKNY:n hajuvesipakkaus Be Delicious, johon kuului sekä alkuperäinen Be Delicious -tuoksu, että uudempi Fresh Blossom -tuoksu. Olen monta vuotta pitäny DKNY:n hajuvesistä ja minulla on jo entuudestaan Fresh Blossom -tuoksu, joten oli kiva saada myös tuo alkuperäinen pullo. 

Syksyllä juhlitaan äidin syntymäpäiviä, joten ostin niitä ajatellen itselleni irtoripset. Mielestäni on kiva aina silloin saada "räpsyripset" varsinkin juhliin. :)

Olen kuullut paljon hyvää Simple:n Kind to skin cleansing Facial Wipes -kosteuspyyhkeistä, joten ajattelin nyt kokeilla niitä. Varsinkin jos on kasvoilla normaalia enemmän meikkiä, on ihanaa kun saa päivän päätteeksi ne pois kasvoilta jokaista hiukkasta myöten ja kosteuspyyhkeet on siihen hyvä apuväline!

Viimeinen ostos on Balmain Paris Texturizing Salt Spray, jonka äiti ystävällisesti toi minulle tänään kampaajalta. Hän osti itse saman tuotteen muutama viikko sitten ja parin kokeilun jälkeen tykästyin suihkeeseen niin, että päätin hankkia oman! Suolasuihke antaa kivasti tyvikohotusta hiuksiin ja tekee niistä "huolettomamman" näköiset. Ensimmäistä kertaa minäkin voin saada tätä painavaa reuhkaa tyvestä kohoamaan niin, että "päätä pitkin valuvat hiukset" -lookin sijaan on myös vähän volyymia. Tykkään! :)

Mutta nyt, ihanaa viikonloppua kaikille! 

xoxo, Eeva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti