torstai 20. kesäkuuta 2013

Naantali

Alkuviikko meni töiden (ja juhannussiivouksen) merkeissä. Tänään sain vapaapäivän, kun poikaystävä tuli eilen illalla tänne ja päätettiin lähteä tänään Naantaliin pienelle road-tripille. (Joudutaan asumaan kesä eri osotteissa, kun kumpikin asuu töiden ja muiden juttujen takia vanhempien luona) Aamu näytti uhkaavan harmaalta, mutta onneksi se siitä sitten kirkastui iltapäivää kohden.


Naantali on kyllä ihana kaupunki! Pitäisi useammin harrastaa Suomi-matkailua ja leikkiä turistia, Suomessakin riittää kyllä paljon nähtävää. 


Naantalissa kierreltiin muutamissa pikkupuodeissa ja syötiin suklaakakkupalat ulkokahvilassa. (nam!) Ajelun jälkeen palattiin kaupan kautta kotiin ja alettiin valmistaa ruokaa, koska kummallakin oli kiljuva nälkä. 


Ruoaksi tehtiin mitä muutakaan kuin sitä, mitä me aina syödään; broileri-nuudeliwokkia! :P (2 pss nuudeleita, 450 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita, pirkka wokvihannespussi ja 1 dl kermaa. Nuudeleihin kaikki mausteet, broileriin suolaa ja pippuria.) Nopeaa, helppoa ja niiiin hyvää. <3

Tunti sitten poikaystävä lähti taas juhannuksen viettoon kaveriporukalla. Byhyy :( Kaukosuhde sucks, oli se sitten pysyvä tai vaan väliaikainen.


Lohdutukseksi kahvia ja Marabou Daim -keksi.

Huomenna onkin sitten juhannusaatto, joten hyvää juhannusta! :)

PS. Eilen illalla tehtiin ihania tortillapizzoja! Unohdin ottaa kuvan, mutta suosittelen niitä lämpimästi. Resepti löytyy Heidin blogista täältä.

xoxo, Eeva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti